top of page

Meals & nutrition

Public·328 members

Перелік хвороб які звільняють від мобілізації у військовий час Я звернувся до «Актум», коли зрозумів, що під час проходження військово-лікарської комісії мені потрібна додаткова юридична підтримка. У мене є хронічне захворювання, і я не був впевнений, чи воно входить до переліку хвороб, які звільняють від мобілізації у військовий час https://www.actum.com.ua/blog-3-1/z-yakymy-khvorobamy-ne-berut-do-armii але фахівці компанії допомогли розібратися з усім швидко й чітко. Вони не лише надали офіційний перелік захворювань, а й проконсультували, як правильно оформити медичні довідки, на які закони посилатися та які документи можуть стати вирішальними. Я відчув підтримку з першого дзвінка — і це було дуже важливо, бо ситуація викликала багато стресу. Завдяки професіоналізму «Актум» я зміг пройти комісію без проблем і був офіційно визнаний непридатним до військової служби. Усе відбулося відповідно до чинного законодавства, без зайвих бюрократичних клопотів. Дуже вдячний за людяне ставлення та результат, якого самостійно досягнути було б складно.

3 Views

Members

bottom of page